Velikonočno aranžiranje
Namizna dekoracija za veliko noč mora biti na splošno pomladansko barvita. Ne kičasto barvita, temveč pomladansko v barvah trave, narcis, regrata, zvončkov, velikonočnice, ipd.
Potica, velikonočna sladica
Potica je slovenska tradicionalna velikonočna jed in v tem času več kot sladica. Zakaj? Zato ker jo jemo tudi namesto kruha skupaj z velikonočno šunko in pirhi ter seveda hrenom.

O nas

V življenju se veliko krat znajdemo v situaciji, ko bi nam zelo prav prišle kakšne aranžerske sposobnosti ali pa vsaj kakšna uporabna informacija s tega področja. Ker je informacije glede aranžiranja na internetu presenetljivo težko najti, smo se odločili za postavitev te strani.

Na spletni strani aranziranje.si boste našli informacije o raznih oblikah aranžiranja. Od nasvetov kako dekorirati mizo ali zaviti darilo pa vse do idej za dekoracijo celotnega stanovanja. Naš moto je: “vse kar ste si kdaj koli želeli izvedeti o aranžiranju in dekoriranju, pa si niste upali vprašati” ;).

Vsekakor so zelo dobrodošli tudi vaši komentarji, predlogi, ideje in vprašanja, ki nam jih lahko pošljete preko spodnjega kontaktnega obrazca.

 
Preskoči na orodno vrstico